تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,408 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,358 |
آشیزی خودمانی (ص 34 و 35) | ||
سلام بچه ها | ||
مقاله 16، دوره 27، مرداد 95 - شماره پیاپی 317، آذر 1395، صفحه 34-35 | ||
نوع مقاله: آموزشی | ||
تاریخ دریافت: 03 آذر 1395، تاریخ پذیرش: 03 آذر 1395 | ||
اصل مقاله | ||
یک شام سبک، اما خوشمزه فاطمه بختیاری هوا گرم شده و بیشتر شبنشینیها در پارکها و بوستانها سپری میشود. حالا یک شام سبک و دورهمی میچسبد. مواد لازم: نان لواش یا تافتون: 300 گرم. مرغ پخته: 300 گرم. خیار شور: 4 عدد کوچک. فلفل دلمهای خیلی کوچک: یک عدد. سس گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری. نکته: اگر فلفلتان خیلی کوچک نبود، یکسوم فلفل متوسط کافی است. اگر فلفل دورنگ باشد، غذایتان قشنگتر میشود. (حالا بگردید فلفل دورنگ پیدا کنید.) میتوانید از سس گوجهفرنگی تند هم استفاده کنید. اگر دهانتان آتش گرفت، آتشنشانی را خبر کنید. طرز تهیه: نانها را با قیچی آشپزخانه یا چاقو به صورت مربعهای کوچک میبریم. نانها را در ماهیتابه ریخته و بدون روغن کمی تفت میدهیم تا تُرد شوند؛ البته با کمی روغن هم میتوان تفت داد. مرغ، فلفل دلمه و خیارشور را به صورت تکههای ریز میبُریم و به نانها اضافه میکنیم. در آخر کار مواد را با سُس گوجهفرنگی خوشمزهتر میکنیم. حالا شام شما آماده است. فقط مواظب انگشتانتان باشید! | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 300 |