سفره ماه منصوره تقدسى راتاتوى (یک نوع پیش غذا) مواد لازم: بادمجان, 2 عدد پیاز, 2 عدد گوجه فرنگى, نیم کیلو سیر, سه حبه کدو, 3 عدد آویشن و اورگانو, از هر کدام یک قاشق چایخورى فلفل سبز دلمه اى, 2 عدد کره مارگارین یا روغن مایع, 12 پیمانه نمک و فلفل, به میزان لازم
طرز تهیه: بـادمجانها را پوست کنده و بـه صورت مکعب بـرش داده, کمى نمک روى آن ریخته و به مدت نیم ساعت درون آبکش قرار مى دهیم تا تلخى آن برود, بعد آن را مى شوییم و خشک مى کنیم. در ظرف مسـى روغـن مایع را داغ نموده, پـیازها را کـمى تـفـت مى دهیم پیازها باید به صورت حلقه باشد. بـعد سیر را رنده نموده و به پیاز اضافه مى کنیم. فلفل سبزها را نیز بـه صورت مکعب بـرش داده و روى پیازها مى ریزیم و کمى هم مى زنیم. کـدوها را نیز کـه بـه صورت حلقه بـرش داده ایم بـا مواد ذکر شده چند دقیقه اى تـفت مى دهیم. گوجه فـرنگیها را پـوسـت گرفـتـه و خـرد کرده روى کدوها مى ریزیم. حالا بادمجانها را اضافه نموده و سبـزیجات خشک و نمک و فلفل غذا را مى افزاییم و بـه مدت 30 دقیقه روى حرارت مى پـزیم و هر پنج دقیقه یک بـار آن را هم مى زنیم. در موقع مصرف کمى جعفرى خرد شده روى آن مى پـاشیم. اطراف ظرف را بـا کاهو و زیتون تزیین مى کنیم.
کیک میوه اى مواد لازم: کره مارگارین, 34 پیمانه آرد, 3 پیمانه دارچین, 12 قاشق چایخورى شکر, 112 پیمانه شیر کم چربى, 23 پیمانه شکلات تخته اى خرد شده, 3 قاشق سوپخورى بکینگ پودر, یک قاشق مرباخورى کشمش, 12 پیمانه طرز تهیه: کره مارگارین و شکر را خوب بـه هم مى زنیم تا پـف کرده و سفید رنگ شود. بعد شیر گرم را بـه همراه بـکینگ پودر بـه کره زده شده اضافه مى کنیم. مواد خشک یعنى آرد, دارچـین, کشمش و شکلات خردشده را نیز جداگانه با هم مخلوط کرده, و مواد خشک را بـه مخلوط کره و شیر مى افزاییم. کف یک قالب مستطیل را کاغذ روغنى پـهن کرده و دیواره و کف آن را بـا روغن مایع چرب مى کنیم. مواد را روى سطح کیک پـهن کرده و در فر 350 درجه به مدت 45 ـ 40 دقیقه مى پزیم.
|