تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,392 |
تعداد مقالات | 34,404 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,105,676 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,776,393 |
حکیم باشى | ||
پیام زن | ||
مقاله 1، دوره 1379، شماره 101، مرداد 1379 | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 25 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
حکیم باشى
در رستورانهاى هندى, مطابق سنتى قدیمى, پس از پایان غذا, چند کاسه کوچک که حاوى چند نوع ادویه مختلف است بر سر میز مىآورند. این مجموعه شامل هل هم هست که مردم خاورمیانه از زمانهاى قدیم عادت به جویدن آن داشته اند. حالا محققان دریافته اند که جویدن هل ممکن است, کارى بیش از خوش بو کردن دهان انجام دهد: ((هل)) ممکن است از فساد دندان هم جلوگیرى کند. مهرین, مهرداد. خواص میوه ها و خوراکیها, انتشارات خشایار, تهران, 1371. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 61 |