تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,015,788 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,717,973 |
کشک | ||
پیام زن | ||
مقاله 1، دوره 1389، شماره 218، اردیبهشت 1389 | ||
نویسنده | ||
شراره انصار | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 07 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
کشک شراره انصار کشک یکی از فرآوردههای فرعی شیر است که با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست. کشک در بردارنده تمامی خواص شیر میباشد و حاوی کلسیم، پروتئین و ویتامین است. کشک به علت اینکه منبع سرشاری از کلسیم و فسفر است، مصرف آن میتواند در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر باشد. کشک علاوه بر اینکه منبعی برای پروتئینهای لبنی است، با دارا بودن مقادیر قابل توجهی اسیدهای آلی مفید در گندزدایی محیط داخلی گوارش انسان به مکانیسمهای طبیعی بدن کمک میکند. میزان انژری تولید شده با 100 گرم کشک حدود 105 تا 120 کیلو کالری میباشد که میتواند به عنوان یکی از تأمینکنندههای انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. با توجه به اینکه کشک یکی از غنیترین منابع پروتئین حیوانی است، محیط مناسبی برای رشد و ازدیاد میکرو ارگانیسمهای مختلف میباشد که اغلب سبب مسمومیتهای شدید و حتی مرگ میشود. بنابراین · از کشکهای بستهبندی شده که دارای برچسب و مجوزهای بهداشتی هستند استفاده کنید.
· کشک را در یخچال نگهداری کنید. اگر در یخچال نگهداری نشود، محیط بسیار مناسبی برای جوانه زدن اسپورمیکروبهای خطرناکی مانند کلستریدیوم بوتولینوم خواهد بود.
· تا حد امکان از مصرف کشک مایع باز خودداری کنید.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 86 |