نگاهى به رویدادها
صهیونیست ها مادرى را در برابر دیدگان فرزندانش کشتند
منابع فلسطینى خبر از رقم خوردن جنایت ددمنشانه دیگرى توسط صهیونیست ها دادند.
براساس خبرهاى رسیده, صهیونیست ها به وسیله گلوله تانک, یک زن فلسطینى را در برابر دیدگان پنج فرزندش مورد اصابت قرار داده و با به گروگان گرفتن کودکان, مانع از انتقال مادر به بیمارستان شده و براى چندین ساعت هم چنان به این گروگان گیرى ادامه دادند.
این جنایت روز 17 اسفند ماه در بیت لحم روى داد و با وجود شیون و فریاد و زجه کودکان, صهیونیست ها حاضر نشدند این کودکان را که در منزل آنها موضع گرفته بودند آزاد کنند و منزل مسکونى را به سنگرى نظامى مبدل ساختند.
دارین ابوعیشه دومین زن شهادت طلب فلسطینى
در یک اقدام شهادت طلبانه یک دختر جوان فلسطینى با منفجر کردن خود در میان یک پست ایست و بازرسى رژیم صهیونیستى حداقل یک صهیونیست را به هلاکت رسانده و سه تن دیگر را زخمى نمود.
شدت انفجار به حدى بود که شیشه هاى منازل در دو کیلومترى محل انفجار شکسته شد.
این عملیات که در گلوگاه مرزى حد فاصل کرانه باخترى با مناطق اشغال شده در سال 1948 روز 9 اسفندماه انجام گرفت باعث رعب و وحشت فراوان صهیونیست ها گردید و گردان هاى شهداى الاقصى مسوولیت این عملیات را به عهده گرفتند.
آمار و ارقامى در مورد صهیونیسم جهانى
براساس تعریف هایى که یهودیان براى خود قرار داده اند, آنها به چند دسته تقسیم مى شوند: براساس این طبقه بندى 14 درصد از یهودیان به دقت به مذهب یهودى پایبند بوده, 24 درصد به شدت به آن پایبند هستند, 40 درصد تا حدودى پایبند بوده و 20 درصد هم اصلا به آن پایبندى ندارند.
اگر به وضعیت یهودیان در جهان نظرى بیافکنیم خواهیم دید که جمعیت آنان بالغ بر 13/3 میلیون نفر است که به طور اعم در ده کشور جهان متمرکز شده اند.
در این بین 5/9 میلیون نفر یهودى در ایالات متحده سکونت داشته و فلسطین اشغالى با 4/5 میلیون یهودى پس از امریکا دومین کشور پرجمعیت یهودى محسوب مى شود, فرانسه با نیم میلیون و کانادا با 140 هزار یهودى در مراتب بعدى قرار دارند, بعد از آنها هم انگلیس با 300 هزار یهودى, آرژانتین و اکراین هر یک با دویست هزار و برزیل و آفریقاى جنوبى هم با 100 هزار یهودى در مقام هاى بعدى قرار داشته و ده کشور در برگیرنده اکثریت یهودیان جهان را تشکیل مى دهند.
در امریکا یهودیان در ده شهر اصلى این کشور متمرکز شده اند در این بین نیویورک با 1/9 میلیون یهودى مقام اول را به خود اختصاص داده است پس از آن لس آنجلس با 590 هزار, میامى با 382 هزار, فیلادلفیا با 280هزار, شیکاگو با 263 هزار, بوستن با 235 هزار, سان فرانسیسکو با 216 هزار, واشینگتن با 160 هزار, ویست بالت بیتس 151 هزار و بالتیمور با 105 هزار نفر در رده هاى بعدى قرار گرفته اند.
با وجود آن که یهودیان امریکا که عصب اصلى یهودیان جهان را تشکیل داده و از تحرکات وسیع و قدرتمندانه اى را در صحنه آمریکا برخوردارند, و با وجود آن که تصمیم هاى یکسان و همسو با یکدیگر اتخاذ مى کنند, اما با این وجود در بین خود اختلافاتى تا مرز تکفیر یکدیگر دارند.
9 درصد از این یهودیان ارتدوکس هستند آنان مسایل را بر اساس سنت ((هلاخه)) (قانون سنتى یهود) تجزیه و تحلیل مى کنند. در مقابل 31 درصد یهودیان امریکا محافظه کار مى باشند و خود را با هنجارهاى جامعه امریکایى وفق داده اما در عین حال به سنت هاى یهودى هم پایبند مى باشند.
رمزیستها که 32 درصد یهودیان امریکا را تشکیل مى دهند اولویت را به معیارهاى جامعه آزاد داده و ((هلاخه)) را لازم الاجرا نمى دانند, ولى با این وجود خود را طرفدار دین یهودى مى دانند, ملحدان در بین یهودیان هم نسبتى کمتر از 1 درصد را تشکیل مى دهند و دسته آخر هم یهودیان سکولار و لائیک هستند که 26 درصد این جامعه را تشکیل مى دهند. اشاره مى شود با وجود تمامى تلاش هاى صهیونیست ها تا سال 2030 فقط نیمى از صهیونیست ها در فلسطین اشغالى سکونت خواهد یافت.
براساس آمار موجود میزان زاد و ولد میان یهودیان تقریبا نزدیک به صفر است به خصوص که بسیارى از یهودیان با همسران غیر یهودى ازدواج مى کنند با توجه به همین آمار 80 درصد از مردان یهودیان اروپاى شرقى با زنان غیر یهودى ازدواج مى کنند به همین خاطر از نظر آیین یهودى فرزندانشان یهودى شمرده نمى شوند.
هم چنین 70 درصد از زنان یهودى اروپایى با مردان غیر یهودى ازدواج مى کنند به گفته یکى از کارشناسان امر, هم اکنون 50 درصد از یهودیان در خانواده هاى نیمه یهودى زندگى مى کنند.
سالى مریدور رئیس آژانس بین المللى یهود نیز اعلام کرد تا پنج سال آینده جمعیت یهودیان جهان به 18 میلیون نفر خواهد رسید, اما وى هم چنین یادآورد سناریوهاى بدبینانیه اى هم وجود دارد که حکایت از کاهش جمعیت یهودیان به کمتر از 12 میلیون نفر است.
براساس همین آمار بیشترین تراکم یهودى با 3 / 19 درصد در منطقه تل آویو است و بعد از آن شهرهاى نیویورک با 14/9 درصد و حیفا با 9 / 4 است.
بیش از 5000 فلسطینى در زندان هاى رژیم صهیونیستى به سر مى برند
سازمان صلیب سرخ بین الملل نسبت به وضعیت بد زندانیان فلسطینى ابراز نگرانى نمود.
صهیونیست ها پس از یورش وحشیانه به چند اردوگاه آوارگان فلسطینى در کرانه باخترى و نوار غزه با به خاک و خون کشیدن بسیارى از فلسطینیان از جمله چندین زن و کودک بیش از 1000 جوان فلسطینى را دستگیر و با خود به نقطه نامعلومى منتقل نمودند.
منابع امنیتى فلسطینى اعلام نمودند صهیونیست ها تنها از دو اردوگاه مجاور شهر طولکرم واقع در کرانه باخترى 200 فلسطینى را بازداشت و با خود بردند.
هم چنین صهیونیست ها روز 18 اسفند ماه هم 800 فلسطینى را در مناطق مختلف تشکیلات خودگردان دستگیر و با خود بردند.
با احتساب این حداقل یک هزار نفرى که صهیونیست ها طى چند روز گذشته بازداشت نمودند, تعداد فلسطینیان دربند رژیم صهیونیستى از مرز 5000 نفر گذشت.
چندى پیش کمیته بین المللى صلیب سرخ از گسترش وحشیگرىهاى (صهیونیستى) علیه غیر نظامیان در مناطق اشغال شده[ سال ]1967 اعلام و تمامى انواع خشونت ها را که علیه غیر نظامیان و به خصوص کودکان که در مناطق اشغالى از حمایت قوانین بین المللى انسان دوستانه برخوردارند.
رینى کروسنیک رئیس هیئت نمایندگى صلیب سرخ بین المللى در فلسطین اشغالى در یک کنفرانس مطبوعاتى که در 12 اسفند 1380 در بیت المقدس برگزار نمود خواستار پایان یافتن کارشکنى هاى صهیونیستى نسبت به رساندن دارو و کمک هاى انسانى به غیر نظامیان فلسطینى شد و گفت: ((رسیدن خدمات پزشکى اورژانسى بدون کارشکنى مسئله بسیار مهمى است, باید به آمبولانس ها و کادرهاى پزشکى اجازه داده شود تا در امنیت کامل به فعالیت پرداخته و در کار آنها کارشکنى صورت نپذیرد.))
وى افزود: ((طى مدت اخیر کارشکنى هاى فراوانى در مقابل فعالیت هاى پزشکى صورت گرفته و گاهى جان افراد امداد رسان به خطر افتاده است, در اردوگاه جنین یک گلوله تانک به سوى یک آمبولانس وابسته به صلیب سرخ شلیک شد که منجر به کشته شدن یک پزشک و چهار امداد رسان همراه وى گردید.))
رئیس هیئت نمایندگى صلیب سرخ در نوار غزه نیز با اشاره به وضعیت بغرنج حاکم بر این منطقه افزود: ((انهدام و تخریب منازل هم چنان ادامه دارد و در این راستا 6 هزار نفر محل سکونت خود را از دست داده اند.))
از سوى دیگر منابع مطلع در صلیب سرخ جهانى اعلام کردند طى انتفاضه مسجدالاقصى تعداد بازداشت شدگان فلسطینى به شکل نگران کننده افزایش یافته اند از این میان چهار هزار فلسطینى در بازداشتگاه هاى نظامى و زندان هاى مختلف به ثبت رسیده اند اما با این وجود موضوع دیدار این افراد با افراد خانواده و نیز شرایط بد معیشتى آنها موجبات نگرانى این سازمان جهانى شده است.
خطوط قرمز عرفات
خطوط قرمز شارون
در حالى که نیروهاى نظامى دشمن رئیس تشکیلات خودگردان را در رام الله محاصره نموده مانع از ورود و خروج وى شده و عملا او را به یک زندانى مبدل کرده اند, یاسر عرفات با مقاله اى که در روزنامه آمریکایى نیویورک تایمز منتشر ساخت, مردم فلسطین و به خصوص نیروهاى مجاهد را شوکه و غافلگیر نمود.
عرفات در مقاله اى که این روزنامه امریکایى آن را در 12 بهمن 1380 به چاپ رساند, اعلام کرد ((من حملات گروه هاى تروریستى علیه شهروندان اسرائیلى را محکوم کرده و عزم خود را براى پایان دادن به فعالیت هاى آنان جزم کرده ام.)) او هم چنین خاطر نشان ساخت ((تشکیلات خودگردان هم چنان خود را شریک اسرائیل مى داند.))
مسئله قابل توجه این است که با توجه به آن که اعطاى امتیازات مهم توسط عرفات در این مقاله با هدف تإثیرگذارى بر مواضع امریکایى و صهیونیستى صورت پذیرفت, اما دولت امریکا با بى اعتنایى به آن تنها بر فشارهاى خود علیه وى افزود و بوش رئیس جمهور امریکا ضمن نادیده گرفتن مواضع سیاسى عرفات از او خواست تا اقدامات عملى و ملموسى را علیه آن چه که تروریسم خواند صورت دهد.
آرى فلاشر سخنگوى کاخ سفید در مورد مقاله عرفات گفت:
((این چیزى را براى رئیس جمهور تغییر نمى دهد, زیرا[ رئیس جمهور] معتقد است عرفات باید تحرکات بیشتر و ملموس تر مستمرى را از خود نشان داده و با جدیت بیشترى براى پایان دادن به تروریسم و گروه هاى تروریستى در خاورمیانه عمل کند. ))
کوندالیزا رایس مشاور امنیت ملى بوش هم ضمن رد گفته هاى عرفات از وى خواست تا به شکل ملموسى به مقابله با رهبران عملیات هاى ضد صهیونیستى بپردازد.
دیک چنى معاون رئیس جمهور امریکا هم با اتخاذ موضع قطع ارتباط امریکا با عرفات عملا مواضع امریکا در قبال عرفات را تکمیل نمود.
از سوى دیگر واکنش هاى صهیونیستى به این مقاله, افراطى تر از گذشته بود, شارون نخست وزیر رژیم صهیونیستى اعلام کرد که از این که سال 1982 عرفات را در بیروت نکشته است, بسیار پشیمان است, و هم چنین اعلام کرد عرفات شریکى براى اسرائیل در روند سازش سیاسى محسوب نمى شود.
در همین چارچوب حرف و حدیث ها در مورد جایگزینان عرفات بالا گرفت و نام هایى نیز امثال محمود قریع (ابوعلإ) و محمود عباس (ابو مازن) به همراه چند اسم دیگر مطرح شدند.
دست آخر هم شارون با کسب حمایت سیاسى واشینگتن براى افزایش تجاوزات و سرکوب هاى خود علیه ملت فلسطین, از امریکا بازگشت تا صهیونیست ها در راستاى جنایات خویش با ارتکاب چندین کشتار, اعمال تجاوزکارانه در مناطق فلسطینى در کرانه باخترى و نوار غزه و گلوله باران منازل مسکونى و کشتن وحشیانه زنان و کودکان از این حمایت ها کمال استفاده را ببرند و دست آخر هم صهیونیست ها ((السرایا)) مقر عرفات در غزه, ساختمان دستگاه هاى امنیتى و زندان مرکزى غزه را بمباران نمودند.
با نگاهى سریع به ساختارهاى تشکیل دهنده و اهداف طرح ملى فلسطین از زمان اجراى آن در 1965/1/1 که در منشور ملى فلسطین تبلور یافت خواهیم دید که چند گفتمان اصلى را براى خود وسازمان آزادیبخش فلسطین ترسیم مى نمود اصلى ترین آنها عبارتند از:
1 ـ (فلسطین از رودخانه تا دریا) بعدها ساف آن را به فلسطین امروزى و سپس به یک خودگردانى که مساحت آن کسرهاى اعشارى از مساحت فلسطین تبدیل گردید در حالى که امروز این کسرهاى اعشارى هم در اشغال صهیونیست ها قرار گرفته و رهبر این تشکیلات در رام الله محبوس است.
2 ـ (مبارزه مسلحانه تنها راه آزادى فلسطین) این اصل هم دستخوش فرسایش شد تا به مقاومت با انواع راهکارها و از جمله سیاسى و نظامى تبدیل شود, تا آن که امروز مشاهده مى کنیم مقاومت مسلحانه, تروریسم توصیف شده و جنبش هاى مقاومت و جهادى فلسطین را جنبش هاى تروریستى مى خوانند.
3 ـ (دولت فلسطینى, استقلال و حق تعیین سرنوشت) این اصل قرار بود بر هر گوشه از سرزمین فلسطین که آزاد شود اجرا گردد و پس از آن مسئله مرزهاى 1967 مطرح شود, اما امروز آن چه در این زمینه ها مطرح است, تبدیل نام تشکیلات خودگردان به دولت فلسطین است در این راستا مذاکراتى بین ابوعلإ و پرز در جریان است.
4 ـ مسإله آوارگان با پافشارى بر حق بازگشت تمامى فلسطینیان آواره شده در سال هاى 1948 و 1967 آغاز گردید سپس به تدریج آنقدر از آن کاسته شد که امروز کل صحبت ها بر حداکثر بازگشت 200 هزار فلسطینى از مجموع 4 و نیم میلیون فلسطینى دور مى زند.
5 ـ قدس که روزى سمبل مقدس طرح ملى فلسطین بود, ابتدا به بخش شرقى و بعد از آن به مذاکره بر سر محله هاى از بخش شرقى بیت المقدس کاهش و پیش بینى مى شود مسایل فقط به مذاکره بر سر حرم مقدس, آن هم بدون در اختیار داشتن حاکمیت بر آن ختم شود.
در جاده امتیازدهى هاى تشکیلات خودگردان, منشور ملى فلسطین لغو گردید و مقاومت مردم فلسطین و حقش در دفاع از خود تروریسم خوانده شد این تنها نظر صهیونیست ها نیست, بلکه حتى جناب آقاى یاسر عرفات هم آن را تروریسم مى داند!
مشکل امروز فلسطین تروریسم و تجاوزگرى صهیونیست ها علیه ملت فلسطین نیست, زیرا این ملت 53 سال است که رو در روى این تجاوزات ایستاده و رژیم صهیونیستى تاکنون قادر به شکستن اراده آن نشده است, ملتى که توانست وعده شوم بالفور را درهم بشکند.
مشکل اصلى این ملت در مقابله با طرح ملى فلسطین یاسر عرفات است, رهبرى که تمامى خطوط قرمز که به عنوان اصول اساسى زیر بناى ملى مسئله فلسطین شناخته مى شوند, را زیر پا گذارده است, در حالى که این خطوط مورد احترام تمامى جریان هاى ملت فلسطین است.
عرفات تمامى اصول ثابت ملى فلسطین را به سیاست هاى تاکتیک هاى چند مرحله اى و حملات تبلیغاتى رسانه هاى تشکیلات خودگردان مبدل نموده است در حالى که رژیم صهیونیستى ادعاهاى تبلیغاتى و سیاست هاى تاکتیکى خود را به خطوط قرمز و شرایطى ملزم الاجرا براى تشکیلات خودگردان تغییر مى دهد.
فشارهاى امروزى پیمان صهیونیستى ـ امریکایى علیه یاسر عرفات با یک هدف صورت مى پذیرد, این هدف ضربه زدن به ارتباط یاسر عرفات و ملت فلسطین مى باشد, تا به مقدمه اى براى انزواى سیاسى و مردمى عرفات منجر شده, باعث پذیرش تمامى شرایط صهیونیستى و سیاسى و تسلیم کامل وى گردد.
حال باید دید آیا مقاله عرفات در نیویورک تایمز, مقدمه کرنش او در برابر چنین شرایطى است؟