اسلام در آمریکا(2)
با انفجار فضاپیماى کلمبیا یادآورى نکته اى ضرورى است, به امید آن که آمریکاییها از آن عبرت بگیرند, هر چند که احتمال آن بسیار کم است. به هر حال, ابتدا مى خواهیم مسإله اى را یادآورى کنیم و آن این که گاهى اوقات از زبان سیاستمداران دنیا از جمله بوش و شارون کلماتى خارج مى شود که از سبک و سیاق اظهارات سیاسى متداولى که آنان آموخته اند, خارج است و متافیزیک ((ماورإالطبیعه)) بر آن غلبه دارد. پس از آن که فضاپیماى کلمبیا منفجر و پیکر فضانوردان ـ اگر پیکرى براى آنان باقى مانده باشد ـ تکه تکه شد و این خبر به شارون رسید, او از خداوند خواست که فضانوردان سالم باشند. از این مسإله مى توان فهمید که شارون نیز معتقد است که خداوندى وجود دارد که قادر به انجام عملى است که انسان ها از انجام آن عاجزند. هنگامى که بیل کلینتون به کلیسا پناه مى برد تا دعا کند که از آثار خطرناک رسوایى مونیکالوبنیسکى نجات یابد, او مى داند که خداوندى هست که مى تواند او را از گردابى که در حال غرق شدن در آن است, نجات دهد. هنگامى که ارتش آمریکا به پارچه نوشته اى که بر روى آن نوشته شده است خداوندا نیروهاى آمریکایى را مبارک گردان! تکیه مى کند, این ارتش به خوبى مى داند که قدرتى وجود دارد که مى تواند عملى انجام دهد که آمریکا از انجام آن عاجز است.
اما بسیار عجیب و شگفت انگیز است که این رهبران قسمتى از حکمت و قدرت الله را به یاد دارند اما ابعاد دیگر آن را از یاد برده اند. ما به راستگویى خداوند عزوجل ایمان داریم ((إمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء و یجعلکم خلفإ الارض ءاله مع الله قلیلا ما یذکرون)); (آیا بتها بهترند) یا کسى که به فریاد درمانده مى رسد و بلا و گرفتارى را بر طرف مى کند, هر گاه او را به کمک طلبد و شما را جانشین در زمین قرار داد, آیا معبودى با الله هست؟ واقعا شما بسیار کم اندرز مى گیرید.
هیچ کس نیست که بتواند دعاى درماندگان را اجابت کند و بدى را از آنان دور سازد. اما ما این را هم به خوبى مى دانیم که خداوند به ظالمان نیز اجازه نمى دهد که از مجازات او بگریزند. چه بسا که پیش از فرارسیدن آخرت, آنان را به مجازات دنیوى نیز مى رساند. به همین سبب است که فرموده است: ((ان ربک لبالمرصاد; پروردگار شما در کمین است.)) از همین جاست که مى فهمیم که این بلایاى طبیعى که انفجار فضاپیما نیز از آن جمله بود, تنها در چارچوب مجازات آمریکا و صهیونیست ها به سبب اقدامات تروریستى و قتل و کشتار مسلمانان و نابود کردن زندگى آنان و تحقیر کرامتشان و تلاش براى فراگیر کردن فساد بر روى زمین, از سوى خداوند نازل شده است. ما مى دانیم و مطمئن هستیم که خداوند دعاى نیازمندان را اجابت مى کند ((و اذا سإلک عبادى عنى فانى قریب إجیب دعوه الداع اذا دعان; هنگامى که بندگانم از تو درباره من بپرسند به راستى که من (به آنان) نزدیکم و دعاى دعا کننده را هنگامى که مرا بخواند اجابت مى کنم.)) ما همچنین مى دانیم و اطمینان داریم که خداوند قادر متعال ستمگرانى را که زندگى ملت ها را تباه مى کنند و امنیت و آزادى و ارزش هاى مردم را به مسخره مى گیرند ((فتلک بیوتهم خاویه بما ظلموا; خانه هاى آنان به علت گردنکشى و ستمکارى نابود مى شود.))
هنگامى که سخنان امیر سلطان بن سلمان بن عبدالعزیز اولین فضانورد مسلمان را در مورد این که رعایت مسایل ایمنى در سازمان فضایى آمریکا "ناسا" بسیار گسترده و دقیق است و نمى توان علت حادثه را به کم کارى و یا سهل انگارى مسوولان آن مربوط دانست, مى شنویم در مى یابیم که فضاپیما هیچ گونه اشکال فنى نداشته است و بسیارى از کارشناسان نیز آن را تإیید مى کنند, بیشتر مطمئن مى شویم که این مسإله در چارچوب مجازات آمریکا از سوى خداوند متعال صورت گرفته است, با این وجود که اشکال فنى نیز با احتمال مجازات الهى منافاتى ندارد. اگر برخى این سخن را درست ندانسته و بگویند که این گونه حوادث در چارچوب بلایاى طبیعى رخ مى دهد, به آنان مى گوییم, بلایاى طبیعى نیز با این که بر اساس قوانین طبیعى واقع مى شود اما این هم جزئى از مجازات هاى الهى است. ((فإرسلنا علیهم سیل العرم; ما سیل ویرانگر را به سوى آنان فرستادیم.)) در این جا سیل یک بلاى طبیعى است. ((فإرسلنا علیهم الریح; ما باد را به سوى آنان فرستادیم)). باد نیز این چنین است. ((فإخذتهم الرجفه; آنان شروع به لرزیدن کردند)). زلزله نیز جزئى از بلاهاى طبیعى به شمار مى رود.
هلاکت ایلان رامون فضانورد صهیونیست نیز به خودى خود یک نشانه است. او همان کسى است که در نیروى هوایى ارتش رژیم صهیونیستى خدمت کرده است, و در جنگ سال 1973 میلادى نیز حضور داشت. او در اشغال لبنان به وسیله صهیونیست ها نیز شرکت فعالى داشت. او همچنین اولین صهیونیستى است که در طرح جنگ ستارگان شرکت کرده بود. علاوه بر آن سقوط قطعات فضاپیما بر روى شهرکى به نام فلسطین در ایالت تگزاس نیز نشانه دیگرى است که همه این ها به ما مى فهماند که ((و کذلک إخذ القرى و هى ظالمه ان إخذه إلیم شدید; و مجازات پروردگار تو هنگامى که بخواهد ـ مردمان ـ ظالم روستاها را مجازات کند این گونه است. به راستى مجازات خداوند دردناک و شدید است)). فضاپیماى "چالنجر" ((مبارزه طلبى)) که پس از 37 ثانیه از زمان پرتاب در 28 ژانویه سال 1986 م. منفجر شد و هفت تن از سرنشینان آن کشته شدند, هنوز در خاطره هاى ما باقى مانده است. در آن زمان گفته شد, خشم خداوند به علت نامى که براى این سفینه انتخاب شده بود آن را فرا گرفت زیرا نامش, برترىطلبى و لاف زدن سازندگان آن را با خود داشت. تنها یک سوال بسیار مهم باقى مى ماند و آن این که آیا آمریکا عبرت مى گیرد و به کشتار مسلمانان بى گناه پایان مى دهد؟ آیا از این حادثه درس عبرت مى گیرد و توطئه هاى خود را علیه ملت ها متوقف مى سازد؟ آیا ممکن است عبرت بگیرد و جنگ تبلیغاتى خود را علیه دین حق الهى که همان اسلام است ((ان الدین عندالله الاسلام)) متوقف مى سازد؟ آیا به غارت ثروتهاى مسلمانان در خلیج پایان مى دهد؟
به نظر من آمریکا تجاوز خود را متوقف نمى کند و سیاست خود را تغییر نمى دهد و به این گفته هاى من نیز توجه نمى کند و از این بلاها و فاجعه هاى طبیعى نیز عبرت و پند نمى گیرد. فروپاشى شرکت هاى بزرگ آمریکایى مانند "انرون" و اعلام ورشکستگى شرکت هواپیمایى "یو اس ایر وایز" به دنبال افزایش خسارت هاى این شرکت به یک و نیم میلیارد دلار در سال 2001 م. و ورشکستگى شرکت بزرگ مخابراتى "ورلدکام" که در صدر لیست شرکت هاى ورشکسته تاریخ قرار گرفت به طورى که بدهى هاى آن به 104 میلیارد دلار رسید. (در پى فاش شدن تخلف در حساب هاى این شرکت که به سه میلیارد و 85 میلیون دلار بالغ شد در سال 2002 م. خود را تحت حمایت شرکت هاى ورشکسته قرار داد). 186 شرکت آمریکایى در سال 2002 م. اعلام ورشکستگى کردند که بدهى هاى آنان به 368 میلیارد دلار بالغ شد. گفتنى است بدهى شرکت هایى که در سال 2001 م ورشکسته شدند به 259 میلیارد دلار رسید, همه این ها نیز از بلاهاى دیگر الهى به شمار مى روند.
من مطمئنم آمریکایى که به بیمارى خود بزرگ بینى مبتلا شده است از بیمارى خود نجات نخواهد یافت, اما مطمئنم که این کشور نیز از دایره قانونى که در مورد امت هاى نافرمان گذشته صادق بوده است, خارج نیست و نابودىاى که امت هاى سرکش گذشته را در نوردید به خواست خداوند متعال دامن این کشور را نیز خواهد گرفت. ((و لقد إهلکنا القرون من قبلکم لما ظلموا; ما گذشتگان شما را در قرن هاى گذشته به علت ستمکارى هلاک کردیم)), پس شاید آمریکا نیز از آن عبرت بگیرد هر چند که گمان نمى کنم این کار را انجام دهد.