زرادخانههاى هستهاى رژیم صهیونیستى منطقه و جهان را تهدید مىکنند
اشاره
در حالى که فشارهاى بینالمللى به عاملیت شوراى حکام آژانس بینالمللى انرژى اتمى و اتحادیههاى اروپایى تحت نفوذ و مدیریت شیطانى قدرتهاى استکبارى به رهبرى صهیونیست جهانى و آمریکا بر ایران روبه افزایش است و هر روز با خط و نشانها جهت امضاى پروتکل الحاقى منع گسترش سلاحهاى هستهاى چنگ و دندان تیزتر نشان مىدهند، از سالها پیش خود با رژیم صهیونیستى در دست یابى به سلاحهاى کشتار جمعى و هستهاى تعامل ویژه داشته و با پیروى از سیاست یک بام و دو هوا در تجهیز، توسعه و تقویت اشغالگران صهیونیست در تولید و تکثیر سلاحهاى هستهاى از هیچ کوششى دریغ نورزیدهاند. هم اکنون نیز با توجه به بهره مندى قدرتهاى شیطانى از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستى و بسیارى از کشورهاى جهان از دانش هستهاى و حتى در اختیار داشتن بمب هایى با کلاهکهاى اتمى و مشخصاً آمریکا که خود داراى عظیمترین زرادخانههاى اتمى است و سلاحهاى هستهاى فعلى او براى چندین بار نابودى کره زمین کفایت مىکند و اسرائیل که در قلب خاورمیانه و کشورهاى مسلمان با حمایت آمریکا از هیچ جنایتى علیه مسلمانان فروگذار نکرده و نمىکند، فشارها و زورگویىهایى که به نظام مقدس جمهورى اسلامى روا مىدارند به دیگران روا نمىدارند. البته خود نیز مىدانند که انقلاب اسلامى و مسئولان نظام و امت شهید پرور ایران اسلامى هیچگاه تسلیم چنین ددمنشىها و زورمدارىهاى جنگلى نشده و نخواهد شد. این مقال سعى دارد به پارهاى موارد از تعامل قدرتهاى شیطانى بارژیم غاصب صهیونیستى بپردازد تا افکار عمومى جهان به قضاوت بنشیند. پاسدار اسلام
رهبران صهیونیستى در آغاز برپایى رژیم دست نشانده اسراییل نسبت به دستیابى و تجهیز به تکنولوژى مدرن و پیشرفته نظامى و در رأس آن سلاح هستهاى و میکروبى و شیمیایى احساس نیاز کردند تا بدین ترتیب بتوانند توازن قدرت را با کشورهاى اسلامى در منطقه حفظ کنند.این رژیم از آغاز تولد نامشروع خود به دست آمریکا و انگلیس و از آغاز اشغال سرزمین اسلامى فلسطین و کشتار و آواره کردن فلسطینیان در برابر چشمان کشورهاى اسلامى منطقه و جهان، وحشت دائمى در وجودشان رخنه کرده و از همان زمان متوجه شدند که همواره در خطر جدى نابودى و زوال قرار دارند.به همین خاطر در سال 1949م تعدادى از اساتید و دانشجویان دانشگاههاى رژیم اسراییل به «حاییم وایزمن» نخست وزیر وقت این رژیم پیشنهاد کردند تا تعدادى از دانشجویان صهیونیستى را براى آموزش تکنولوژى هستهاى به مراکز علمى و فنى کشورهاى اروپایى و آمریکا اعزام کنند.
«دیوید بن گوریون»، «موشه دایان»، «شیمون پرز»، «آریل شارون» و... از جمله رهبران و شخصیتهاى نظامى و سیاسى رژیم اسراییل بودند که بر دستیابى هرچه سریعتر این رژیم به سلاحهاى کشتار جمعى یاد شده تأکید داشتند.
برنامهها و فعالیتهاى هستهاى رژیم اسراییل در آغاز زیر نظر دستگاه اطلاعات و امنیّت انجام مىشد و پس از مدتى دستگاه نظامى و ارتش نیز در فعالیتهاى هستهاى و میکروبى شرکت کرد.
در سال 1950 وزارت امنیّت رژیم اسراییل رشتهاى را براى پژوهشهاى هستهاى در دانشگاه «وایزمن» در «تل آویو» تأسیس کرده و دانشجویان نخبه و ممتاز با گزینش نژادى و تعهد دقیق وارد این دانشگاه شدند.
در سال 1952 کمیته انرژى هستهاى اسراییل به ریاست دکتر «آرنست برگمان» تأسیس شد. دکتر برگمان از جمله شخصیتهاى علمى در رشته هستهاى است که به دستیابى رژیم صهیونیستى به سلاح هستهاى و شیمیایى اعتراف کرد.
موشه دایان و شیمون پرز اعلام کردند که کلید بقاى اسراییل در گرو رسیدن به تکنولوژى مدرن بویژه سلاح هستهاى خواهد بود. در سال 1965 به سبب اختلاف حزبى و سیاسى بن گوریون و طرفداران وى از دایان و پرز که در آن زمان جزء حزب حاکم (حزب کار) این رژیم بودند، از هم جدا شدند.
در این دوره تا سال 1967 حزب حاکم (حزب تأیید کننده فعالیتهاى هستهاى) با تمام توان براى تقویت فعالیتهاى هستهاى سرمایه گذارى کلان کرده و دانشمندان را در این حرکت ضد بشرى تشویق کرد تا جایىکه برخى اساتید دانشگاههاى این رژیم در این خصوص علناً و آشکارا کتاب و مقاله مىنوشتند که مقاله دکتر «شلومو آرونسون» استاد علوم سیاسى در دانشگاه عبرى در قدس و مدیر مرکز اوپایى این دانشگاه با نام «اتم و انتخابات» یکى از آنها است.
شلومو در مقاله خود دستیابى به سلاح هستهاى و میکروبى را براى بقاى رژیم اسراییل ضرورى خواند.
در این دوره «شیمون پرز» رهبرى حزب کار این رژیم را بر عهده داشت و بر تسریع طرحهاى هستهاى تأکید زیادى به موشه دایان مىکرد تا رژیم اسراییل هرچه سریعتر به سلاح هستهاى دست یابد.
در سال 1981 «آریل شارون» که به پست وزارت امنیّت رژیم اسراییل رسید، بر سه خط قرمز تأکید کرد:
اول - دستیابى این رژیم به سلاح هستهاى.
دوم - کشاندن ارتشهاى عربى به مناطق مشخص در مرزهاى این رژیم.
سوم - نقض تمامى قطعنامههاى بینالمللى در خصوص خلع سلاح هستهاى و عدم فعالیت در این زمینه بود.
«ژرالد استینبرگ» کارشناس اسراییلى در امور امنیّت و سلاحهاى سرى رژیم اسراییل اعلام کرد: اختلافات جغرافیایى و جغرافیاى انسانى که یکى از عوامل اصلى درگیرى میان اعراب و اسراییل است، این رژیم را با شتاب بسوى دستیابى به تکنولوژى اتمى و سلاحهاى هستهاى و میکروبى سوق داده است، به گونهاى که اسراییل هر آن ممکن است دست به عملیات هستهاى در منطقه یا علیه هر کشور عامل و تحریک کنندهاى بزند!!
در سال 1991 پس از جنگ خلیج فارس، مرکز پژوهشهاى فن آورى در شهر «یافا» با انتشار گزارشى تأکید کرد: در نظر سنجى که در خصوص سلاح هستهاى در اسراییل از برخى شخصیتها و یهودیان در ادارات و مراکز آموزشى و علمى به عمل آمد، 91 درصد آنان معتقد به وجود سلاح هستهاى در اسراییل بوده و وجود چنین سلاحى را براى حفظ امنیّت ضرورى خواندند و 88 درصد از آنان نیز گفتند که بخاطر شرایط بحرانى کنونى در منطقه، اسراییل بزودى مجبور مىشود این سلاحهاى کشتار جمعى را علیه برخى کشورها بکار گیرد!!
همکارى آمریکا با رژیم صهیونیستى
در سال 1955 میلادى همکارى در زمینه فعالیتهاى هستهاى میان ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستى آغاز شد.
«پیتر براى» در یادداشتى مهم با عنوان «زرادخانه هستهاى اسراییل» اظهار داشت: «آیزنهاور» رییس جمهورى آمریکا رژیم صهیونیستى را در برنامه هستهاى خود شرکت داده و این اقدام را «فعالیت هستهاى صلحآمیز» نام نهاد!
این طرح به عنوان کمک خارجى آمریکا به این رژیم براى کاهش مشکل انرژى به اجرا درآمد.
بدین ترتیب آمریکا اولین پایگاه هستهاى را که «نیروگاه هستهاى ناحال سوریک» نامگذارى شد به رژیم صهیونیستى اعطا کرد.
این راکتور هستهاى در نزدیکى ساحل دریاى مدیترانه در جنوب تل آویو واقع شده که در سال 1960 به بهره بردارى رسید و حدود یک مگاوات انرژى از این نیروگاه اتمى گرفته شد که این مقدار انرژى در سال 1969 به 5 مگاوات افزایش یافت.
در این نیروگاه هستهاى اورانیوم غنى شده به میزان 90 درصد استفاده مىشد و در سال 1974 نیز این مقدار استفاده از اورانیوم غنى شده به 10 مگاوات رسیده بود.
شایان ذکر است، رژیم صهیونیستى در سال 1956 با همکارى آمریکا و فرانسه در صحراى نقب در اراضى اشغالى دست به آزمایشات هستهاى زد. شمارى از کارشناسان گفتهاند که پایگاه هستهاى صهیونیستى ناحال سوریک، قادر به تولید سلاح هسته است، زیرا این پایگاه از اورانیوم 238 پلوتونیوم تولید مىکند که مادهاى غیر قابل تجزیه است.
به گفته پیتر، بىتردید این نیروگاه به راحتى قادر به تولید کلاهک هستهاى است.
در سال 1960 آمریکا درهاى مراکز هستهاى خود را به روى کارشناسان صهیونیستى باز کرده و بیش از 56 کادر هستهاى در نیروگاههاى هستهاى آمریکا مشغول فعالیت شدند. آموزش این کارشناسان هستهاى رژیم صهیونیستى در مرکز ملى پژوهش به نام «آرگون» یا «آرگون فورست» و مرکز پژوهشى «اوکریدج» (دو مؤسسه هستهاى مهم وابسته به هیأت انرژى هستهاى آمریکا) انجام شد.
شایان ذکر است، نیروگاه هستهاى سوریک اهمیّت زیادى در پیشرفت پژوهشهاى هستهاى و کسب تجارب در این خصوص براى رژیم اسراییل داشته و این نیروگاه اولین مؤسسه زیربنایى طرح هستهاى این رژیم به شمار مىرود.
همکارى فرانسه و رژیم اسراییل
همکارى فعالیتهاى هستهاى رژیم اسراییل و کشور فرانسه از سال 1953 آغاز و تا سال 1967 ادامه داشته است.
در دوره زمامدارى «ژمولیه» و «مارشال دوگل» در فرانسه در نتیجه همکارى هستهاى رژیم صهیونیستى با فرانسه برپایى و تجهیز نیروگاه هستهاى «دیمونا» در سرزمینهاى اشغالى بود.
دکتر «خیل الشقاقى» کارشناس استراتژى در امور امنیّتى اسراییل اعلام کرد: نیروگاه هستهاى دیمونا از مهمترین پایگاه هستهاى این رژیم مىباشد.
این نیروگاه در سال 1967 فعالیت خود را آغاز کرد و انرژى آن 26 مگاوات ارزیابى شده که سالانه قادر به تولید 8 کیلوگرم پلوتونیوم بوده که این رژیم با این مقدار انرژى قادر به تولید سلاح هستهاى خواهد بود.
به گفته کارشناسان، رژیم اسراییل در سال 1980 تنها در نیروگاه دیمونا توانست 70 مگاوات انرژى هستهاى تولید کند.
«مردخاى فانونو» کارشناس تکنولوژى هستهاى که بیش از یک دهه در مراکز پژوهشى هستهاى «دیمونا» کار کرده و پس از فرار از سرزمینهاى اشغالى توسط دستگاه امنیّتى رژیم اسراییل (موساد) در ایتالیا در سال 1986 ربوده شده و به اتهام فاش کردن اسرار نظامى به زندان این رژیم منتقل و هم اکنون نیز 18 سال از مدت زندانى وى مىگذرد، تأکید کرده بود: «رژیم صهیونیستى به یکصد کلاهک هستهاى دست یافته و نیروگاه دیمونا سالانه 40 کیلوگرم پلوتونیوم تولید مىکند».
به گفته کارشناسان تکنولوژى انرژى هستهاى، 8کیلو گرم پلوتونیوم براى ساخت یک بمب هستهاى به قدرت انفجارى 20 کیلوتن کفایت مىکند.
این در حالى است که مهندس یهودى فانونو در افشاگرى خود در دهه 1980 م اعلام کرده بود که در نیروگاه دیمونا سالانه 40 کیلوگرم پلوتونیوم تولید مىشود!
همچنین در گزارشها آمده است که فرانسه رژیم اسراییل را به پلوتونیوم 239 براى بکارگیرى در اغراض و اهداف نظامى مجهز کرده است.
«پیتر براى» که پیشتر در مورد وى یاد شد، تصریح کرد: «به نظر وى رژیم اسراییل تا اواخر سال 1948 م حدود 25 بمب هستهاى از نوع پلوتونیوم ساخته است».
«آرنول کریمش» دانشمند آمریکایى و مشاور علمى وزارت خارجه آمریکا در سال 1984م در این خصوص اعلام کرد: رژیم اسراییل مواد غنى شده براى ساخت 15 بمب هستهاى را دارد.
شایان ذکر است، نیروگاه هستهاى دیمونا آنچنان سرى و تحت مراقبت است که حتى اعضاى پارلمان صهیونیستى (کنست) تاکنون موفق به بازدید از آن نشدهاند!!
این در حالى است که نیروگاه یاد شده بشکل سرى زیر نظر کمیته امور امنیّت خارجى وابسته به کنست این رژیم قرار داشته و بخاطر نوع عملکرد و سرى بودن آن براى اعضاى کنست همواره مورد جدال و گفتگو میان اعضاى پارلمان و کابینه این رژیم قرار دارد.
منابع سوخت هستهاى اسراییل و راههاى دستیابى آن
رژیم اسراییل بخش مهم اصلى منابع سوخت هستهاى (پلوتونیوم) خود را از فرانسه و آمریکا فراهم مىکند. این رژیم در زمینه هستهاى با برخى کشورها از جمله جنوب آفریقا، آرژانتین، آلمان غربى، و تایوان همکارى مىکند و این همکارى با جنوب آفریقا پیش از تغییر سیاسى در این کشور بیش از دیگر کشورها بود.
«عزیر باهاد» معاون وزیر خارجه جنوب آفریقا در گفت و با روزنامه هآرتص در تاریخ 20/4/1997 گفت: رژیم اسراییل نظام پرتوریا را
در سالهاى 1980 - 1985 براى پیشرفت برنامه هستهاى کمک کرد.
وى افزود: این همکارى بشکل محرمانه و با قراردادهاى مختلف انجام مىگرفت.
پروفسور اسراییلى «دیوید ارنست برگمن» مسؤول همکارى هستهاى میان جنوب آفریقا و رژیم صهیونیستى گفت: رژیم اسراییل در مقابل این همکارى حدود 500 تن اورانیوم طبیعى براى استفاده در نیروگاه اتمى دیمونا از جنوب آفریقا دریافت کرد!
این رژیم پس از فروپاشى شوروى سابق از مافیایى که در کار تجارت مواد رادیو اکتیوى و اورانیوم غنى شده فعالیت داشتند، توسط کشورهاى تازه استقلال یافته آسیاى میانه مانند؛ قزاقستان و اکراین، روس، و.. بیش از 30 کیلو گرم اورانیوم غنى شده براى اهداف نظامى به مبلغ 500 میلیون دلار آمریکایى خریدارى کرد. وى افزود: از آن پس درهاى جمهورىهاى آسیاى میانه براى تجارت رژیم اسراییل در زمینه مواد هستهاى گشوده شده و این کشورها مرکز قراردادهاى محرمانه هستهاى با دیگر کشورها یا گروههاى وابسته به مافیاى هستهاى شدهاند.
در اینجا جاى دارد تا به رسوایى «پلومپات» و دستیابى غیر قانونى و غیر رسمى رژیم اسراییل به اکسید اورانیوم از کشور بلژیک و همچنین سرقت این رژیم از شرکت آمریکایى «نیومیک» که در زمینه تجهیزات هستهاى فعالیت دارد، اشاره شود.
رژیم اسراییل با هم دستى برخى مسؤولان این شرکت آمریکایى، سوخت اورانیوم 10 سال یک نیروگاه هستهاى را به سرقت برده است.
در آوریل 1977 م «پل لونتال» از کارکنان وابسته به کمیته عملیات دولتى وابسته به مجلس نمایندگان آمریکا به سرقت و پنهان کردن 200 تن اورانیوم متهم شد. اونتال در دفاع از خود تأکید کرده بود که تمامى مواد هستهاى یاد شده را به رژیم اسراییل تحویل داده است.
شایان ذکر است، رژیم اسراییل در سال 1953م موفق به تولید آب سنگین و اورانیوم غنى شده گردیده و از این دوره دانشمندان صهیونیستى فعالیت گستردهاى در زمینه غنى کردن اورانیوم و ساخت کلاهکهاى هستهاى براى اغراض نظامى را آغاز بلکه تشدید کردهاند. «نیویورک تایمز» در تاریخ 19/7/1970 در این خصوص نوشت: رژیم اسراییل موفق به جداسازى و تجزیه پلوتونیوم شد که در واقع از سوى فرانسه به این فن آورى مجهز شده بود.
نیروگاهها و زراد خانههاى هستهاى رژیم صهیونیستى در سرزمینهاى اشغالى
روزنامه «ساندى تایمز» در شماره خود در تاریخ 5/10/1986 نوشت: گروهى از کارشناسان تکنولوژى انرژى هستهاى با بررسى و تحقیق بر صحت مدارک «فانونو» در مورد وجود سلاح هستهاى در سرزمینهاى اشغالى گواهى دادند.
این کارشناسان با تحقیق گسترده خود به این نتیجه رسیدند که رژیم اسراییل نه تنها از سلاحهاى هستهاى برخوردار است بلکه در ردیف قدرتهاى بزرگ هستهاى جهان قرار دارد! این گروه با استناد بر مدارک و تصاویر ارایه شده از سوى فانونو و دیگر اسناد موجود که به تأیید کارشناسان برجسته سلاحهاى هستهاى رسیده است، تأکید کردند: بى تردید رژیم اسراییل ششمین قدرت هستهاى جهان پس از آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس است!
مجله «جن انتلى جن رویو» چاپ لندن که در زمینههاى دفاعى فعالیت دارد، در شماره خود در تاریخ 15/11/1994 نوشت: رژیم اسراییل داراى نیروگاه 7 تأسیسات هستهاى و 200 سلاح اتمى است.
این مجله اطلاعاتى در زمینه فعالیتهاى هستهاى و حجم تأسیسات اتمى این رژیم منتشر کرد که پیشتر منتشر نشده بود.
مجله «جن انتلى جن رویو» با استناد به اطلاعات و تصاویر ماهواره تجارى که در فرانسه و روسیه کسب کرده بود، از 9 نیروگاه هستهاى فعال در این رژیم که در زمینه سلاح هستهاى نیز فعالیت گسترده دارند، خبر داد که مناطق و فعالیت آنها در پى ارایه مىشود:
1- مشهورترین نیروگاه هستهاى که رژیم اسراییل در آن براى تولید سلاح هستهاى فعالیت کرده و در سال 1986 توسط مهندس اسراییلى «فانونو» افشا شد، زرادخانه هستهاى «دیمونا» بوده که در صحراى جنوب «نقب»(از سرزمینهاى اشغالى) واقع شد. عکسهاى ماهوارهاى نشان مىدهد که رژیم اسراییل براى پنهان کردن این نیروگاه از انظار عمومى آنرا بوسیله درختان فراوان بطور کامل استتار کرده بود، بگونهاى که شناسایى و تفحص پیرامون آن کارى بسیار مشکل مىباشد.
2- نیروگاه هستهاى «بالمیکم» که در چند کیلومترى شمال «سوریک» در زمینههاى انرژى هستهاى بویژه ساخت سلاحهاى کشتار جمعىمانند؛ کلاهکهاى هستهاى مشغول فعالیّت است.
بیشترین فعالیّت هستهاى این نیروگاه آزمایش، تکمیل و ساخت موشکهاى اتمى مانند؛ «اریحا» مىباشد.
3- نیروگاه هستهاى «سوریک» واقع در غرب سرزمینهاى اشغالى که رژیم اسراییل نام یهودى «لوس آلاموس» بر آن نهاده و این مرکز در بردارنده تأسیساتى براى آزمایشهاى هستهاى است که این رژیم در زمینه تکنولوژى هستهاى ساخت آمریکا در آن فعالیت مىکند.
4- نیروگاه هستهاى «یودیفات» که در سه کیلومترى شرق «حیفا» واقع شده و این نیروگاه در زمینه جمع آورى و جداسازى سلاح هستهاى (جداسازى کلاهکهاى هستهاى بر روى موشکها) رژیم اسراییل فعالیّت دارد.
5 - پایگاه هستهاى «عیلبون» که 20 کیلومتر از شرق پایگاه هستهاى یودیفات فاصله داشته و در این پایگاه سلاحهاى هستهاى تاکتیکى نگهدارى مىشوند.
6 - نیروگاه هستهاى، «بیر یعقوب» در نزدیکى شهر «الرمله» و در فاصله 35 کیلومترى شمال غربى قدى واقع شده و در آن موشکهاى حمل کلاهک هستهاى «اریحا - 2» ساخته مىشود. این مجله تصریح کرد که تأسیسات هستهاى پایگاههاى یاد شده بویژه تأسیسات نیروگاه هستهاى «بیر یعقوب» زیر زمین قرار دارد.
7 - نیروگاه هستهاى «کفار ذکریا» که «گنز» یکى از کارشناسان تکنولوژى هستهاى در مورد خصوصیات این پایگاه گفت: نیروگاه کفار ذکریا که در مساحتى بیش از 20 کیلومتر مربع بنا شده و در واقع نقش کلیدى براى این رژیم در تولید کلاهکهاى هستهاى و سلاحهاى میکروبى و کشتار جمعى داشته که هنوز در حال افزایش است.
8 - نیروگاه هستهاى «تل نوف» که در رابطه با نگهدارى کلاهکهاى هستهاى و اتصال این کلاهکها بر روى موشکها فعالیّت مىکند.
9 - مرکز هستهاى «حیفا» که بخش 20 این مرکز در خصوص تولید بمب هستهاى و بخش 48 آن نیز در زمینه تجهیز و قدرت موشکهاى حمل کننده سلاح هستهاى فعالیّت دارد.
البته نیروگاههاى هستهاى دیگرى هم در اراضى اشغالى توسط رژیم اسراییل ساخته شده است که بسبب استتار قوى و وجود آنها در عمق بیش از 50 مترى زمین، مانع شناسایى و انتشار اسمهاى آنها توسط مراکز خبرى و اطلاع رسانى شده است.
گنز در مورد این پایگاه بزرگ هستهاى رژیم اسراییل و عملیات هستهاى خطرناک آن تأکید کرد:
تمامى سیستمهاى سازنده، پژوهشى و پردازنده هستهاى و همچنین موشکهاى حمل کننده سلاحهاى هستهاى در اعماق زمین مستقر شده است.
وى تصریح کرد: این پایگاه تحت مراقبت شدید امنیتى و اطلاعاتى رژیم صهیونیستى قرار دارد.
به گفته اغلب کارشناسان در امور رژیم اسراییل و نیروگاههاى هستهاى این رژیم، پس از فروپاشى اتحاد جماهیر شوروى سابق و مهاجرت تعداد بىشمارى یهودیان شوروى سابق به اراضى اشغالى، این رژیم در زمینههاى مختلف علمى بویژه ساخت سلاح هستهاى گامهاى خطرناکى برداشته است.
«ایرابن اشتریت» سخنگوى رسمى وزارت مهاجرت و اسکان صهیونیستى در مورد مهاجرت یهودیان شوروى سابق در سال 1990 به اراضى اشغالى، گفت: در میان 19 هزار و 975 مهاجرى که از شوروى سابق به سرزمینهاى اشغالى آمدهاند، بیش از 6هزار و 629 تن از آنان داراى تحصیلات عالى دانشگاهى و تحقیقاتى در زمینههاى فنى و بویژه تکنولوژى هستهاى بودهاند.
رژیم صهیونیستى و پروتکلهاى بینالمللى در خصوص خلع سلاح کشتار جمعى
رژیم صهیونیستى هیچگاه نسبت به پروتکل بین المللى NPT مبنى بر خلع سلاح کشتار جمعى متعهد نشده و انتظار ندارد که سازمان ملل این رژیم را در خصوص سلاح کشتار جمعى محدود کند!!
این رژیم از سال 1970 بطور رسمى فعالیّت خود را براى ساخت سلاح هستهاى، میکروبى و شیمیایى گسترش داده و به هشدارها و قطعنامههاى سازمان ملل و انتقادهاى بینالمللى بویژه اعتراضهاى کشورهاى عربى و اسلامى که سلاحهاى کشتار جمعى این رژیم بزرگترین تهدید براى آنها محسوب مىشود، نه تنها توجهاى نکرده بلکه همچنان به ساخت مراکز هستهاى غیر قانونى ادامه مىدهد.
اعضاى معاهده منع گسترش سلاح هستهاى و خلع سلاحهاى کشتار جمعى سازمان ملل در آوریل 1995 با برگزارى نشست اضطرارى در نیویورک از وجود اختلافها و تضادهاى شدید میان کشورهاى اسلامى و رژیم اسراییل و متعهد نشدن این رژیم در قبال معاهده یاد شده هشدار داده و خواستار توقف فورى گسترش سلاحهاى کشتار جمعى در اراضى اشغالى توسط این رژیم شدند، اما «وایزمن» رییس جمهورى وقت رژیم صهیونیستى با رد این خواسته قانونى اعلام کرد که رژیم اسراییل براى امضاى معاهده یاد شده آمادگى ندارد.
بخاطر بىاهمّیتى رژیم اسراییل به معاهده یاد شده مصر نیز در اعتراض به اقدام غیرقانونى این رژیم از امضاى معاهده فوق الذکر امتناع ورزیده و امضاى خود را مشروط بر امضاى رژیم صهیونیستى اعلام کرد که پس از مدتى با فشار همه جانبه آمریکا و رژیم صهیونیستى از موضع خود عقب نشینى کرده و مجبور به امضاى معاهده یاد شده گردید!
«نیکسون» رییس جمهورى اسبق آمریکا در خاطرات خود با عنوان فرصت طلایى مىنویسد: «تعهد ما نسبت به اسراییل بسیار عمیق بوده و آمریکا و اسراییل تنها هم پیمان نیستند بلکه در اعتقاد، اخلاق و بنیان سیاسى و اعتقادى به هم مرتبط هستیم».
«بیل کلینتون» رییس جمهورى سابق آمریکا نیز موضعى مشابه نیکسون در روابط خود با رژیم اسراییل گرفته و در ماه مارس 1995 برابر کنست این رژیم اعلام کرد: «اسراییل را به آیندهاى جدید و نو بشارت داده و قدرت و سیطره این رژیم در منطقه و ضعف دولتهاى منطقه نسبت به اسراییل را به روشنى مىبینم!»
در اینجا شایسته است که برخى از مفاد و بندهاى اولیه پروتکل منع سلاح کشتار جمعى که در 12 آگوست 1948 از سوى سازمان ملل در کمیته ویژهاى در همین خصوص صادر شده بود، ارایه شود:
- ممنوعیت تولید سلاح هستهاى و هرآنچه که در تخریب عمومى و کشتار جمعى بکار مىرود.
- ممنوعیت تولید سلاحهاى بیولوژیکى باکترى - میکروبى - ویروسى و هر نوع سلاحى که منجر به نابودى انسان، موجودات و نباتات مىشود.
- ممنوعیت سلاحهاى شیمیایى، گازى، سمى و خفه کننده و هرگونه از گروه این سلاح که در واقع نوعى ترکیب شیمیایى براى نابودى بشر و منجر به قتل و ویرانى مىشود.
از سوى دیگر، منابع، مراکز علمى و بینالمللى متعددى با دلایل و مدارک محکم بر وجودحداقل 200 کلاهک هستهاى در مراکز و نیروگاههاى هستهاى رژیم صهیونیستى در سرزمینهاى اشغالى تأکید کردند و آنرا بزرگترین خطر در تاریخ بشریت بویژه براى تمدنها و کشورهاى اسلامى منطقه مىدانند.
اما در مورد سلاح جنگى شیمیایى که رژیم اسراییل اقدام به تولید انبوه آنها کرده است، باید گفت بیش از 10 شرکت و کارخانه شیمیایى رژیم صهیونیستى واقع در حیفا، عکا،نتانیا،تکفاه، حولون، تل آویو،اسدود،عسقلان، قدس، بئر سبع و ایلات به شکل فعال مشغول تولید انواع سلاح شیمیایى مىباشند.
یکى از شرکتهاى مهمى که به شکل محرمانه و پیشرفته روى سلاحهاى شیمیایى آزمایش و تجربه مىکند، شرکت «نس منسونا» است.
این شرکت صهیونیستى در جنوب تل آویو واقع شده و بیش از 300 تن که 120 نفر آنان از دانشمندان بیولوژیکى و شیمیایى هستند، بطور شبانه روزى در آن براى اهداف جنگى و اغراض ضد بشرى و ساخت سلاحهاى شیمیایى و میکروبى و نصب آن برروى موشکهاى دوربرد و با برد کوتاه و متوسط فعالیت مىکنند!
اکنون جا دارد که در مورد فعالیّت نیروگاهها و مراکز هستهاى و شیمیایى رژیم صهیونیستى و تشعشعات رادیو اکتیوى این مراکز اشارهاى داشته باشیم.
«جویل تمرو» یکى از مسؤولان مرکز آزمایشان هستهاى و شیمیایى رژیم اسراییل در این خصوص مىگوید: ترشحات و تشعشعات شیمیایى و رادیو اکتیوى راکتورهاى اتمى و مراکز شیمیایى هرچند که بسیار اندک باشد، از این نیروگاهها و مراکز منتشر مىشود. و این خطر ممکن است در کوتاه مدت فعال نباشد اما به یقین در دراز مدت تأثیر بسیار منفى بر روى تمامى موجودات و نباتات خواهد گذاشت و حتى روى ژنهاى انسانى، حیوانى و نباتى تأثیرگذار خواهد بود!
به گفته آنان، مواد شیمیایى و تشعشعات هستهاى مىتواند منبع بیماریهاى لاعلاجى چون سرطان و برخى بیماریهاى میکروبى که تکنولوژى تشخیص و شناسایى و علاج آنها در اختیار بشر نیست، باشد. البته این تشعشعات پیش از اینکه بر مردم کشور در حال جنگ تأثیر گذار باشد برروى ارتش مهاجم بسیار خطرناک خواهد بود که جنگ دوم خلیج و تأثیر این مواد بر روى سربازان آمریکایى از نمونههاى بارز آن است. شایان ذکر است، پنتاگون تاکنون منکر هرگونه آثار شیمیایى و هستهاى در منطقه بوده اما بیماریهاى خطرناک و لاعلاجى که برخى سربازان آمریکایى را احاطه کرده و دستگاه امنیّتى این کشور با محرمانه نگه داشتن این امر آنرا پنهان کرده است، گویاى غیر واقعى بودن ادعاهاى پنتاگون است.
همانگونه که پیشتر بدان اشاره شد، اغلب کارشناسان بر این عقیدهاند که ترس و وحشت دائمى رژیم صهیونیستى از زوال و نابودى در منطقه یکى از دلایل اساسى این رژیم براى فعالیّت گسترده و نامحدود در زمینه تولید انبوه سلاحهاى شیمیایى و هستهاى و به منظور
کسب بیشتر قدرت در پیشگیرى از نابودى اش در سرزمینهاى اشغالى و منطقه است.وگرنه رژیمى با کمتر از 4 میلیون جمعیّت یهودى چه نیازى به اینهمه سلاح هستهاى و شیمیایى دارد!
البته همین رژیم بارها ادعا کرد که گسترش سلاح هستهاى توسط این رژیم براى برپایى صلح دائمى در منطقه است!
گزارشهاى علمى
پنتاگون تا به امروز حقایق را کتمان کرده و با ایجاد شبهه، برخى امور یاد شده را شایعه خواند اما برخى گزارشهاى علمى حقایق را آشکار و امور فوق الذکر را از پوسته شایعه خارج و اذهان عمومى را به آنها آشنا کرده است.
یکى از آن موارد، گزارش «سیفوارت گوندر» رییس هیأت صلیب سرخ جهانى و متخصص در امراض گوارشى است که در تاریخ مى1991 م با بررسى دقیق و برخورد نزدیک با امراضى که منبع آن در منطقهاى میان بغداد و عمان بود، متوجه آثار تشعشعات زبالههاى اورانیوم بر روى موجودات و نباتات در این مناطق شد.
وى گفت: با بررسى مرگ یکى از کودکان مشخص شد که وى بر اثر سرایت تشعشات هستهاى مبتلا به سرطان شده و فوت کرده.
حجم سلاحهاى مخرب و کشتار جمعى رژیم صهیونیستى و سکوت جامعه جهانى
سکوت مطلق غرب در برابر فعالیّتهاى هستهاى و سلاحهاى کشتار جمعى رژیم صهیونیستى، موجب شد تا فعالیّت غیر قانونى این رژیم در زمینه هستهاى استتار شده و با وجود فعالیّت آشکار این رژیم در زمینه یاد شده و بازرسى نیروگاههاى هستهاى این رژیم در هالهاى از ابهام بماند!!
على رغم پنهان کارى رژیم اسراییل در خصوص فعالیّتهاى غیر قانونى هستهاى در اراضى اشغالى، همگان بر این نکته آگاه هستند که این سرزمینهاى اشغالى به بمب اتمى با میزان تخریب جهانى مبدل گشته است.
کارشناسان تأکید مىکنند که رژیم صهیونیستى نه تنها داراى زرادخانه هستهاى شیمیایى و میکروبى است بلکه تمامى تجهیزات و امکانات زمینى، دریایى و هوایى به منظور بکارگیرى سلاحهاى کشتار جمعى یاد شده را دارد.
شایان ذکر است، رژیم اسراییل 3سکوى پرتاب موشکهاى مجهز به کلاهکهاى هستهاى را در دریاى مدیترانه و دریاى سرخ مستقر کرده و با استفاده از زیردریایىهاى آلمانى آنها را که بین 900 و 1300 کیلومتر برد داشته و بسوى ایران، مصر و پاکستان نشانهگیرى شده است، را کنترل مىکند.
ناظران سیاسى در امور خاورمیانه بر این باور هستند که دستیابى رژیم صهیونیستى به سلاح هستهاى و میکروبى و تولید انبوه و آسان اینگونه سلاحهاى کشتار جمعى توسط این رژیم خطر جدى براى خاورمیانه بویژه کشورهاى همسایه فلسطین خواهد بود.
به اعتقاد آنها رژیم اسراییل در آیندهاى نزدیک از این سلاحهاى مخرب براى تهدید و استعمار کشورهاى منطقه استفاده خواهد کرد! شیمون پرز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستى در یک گفت و گوى اختصاصى به شکل تهدیدآمیزى اعلام کرده بود: «آرى، ما نه تنها به سلاح هستهاى دست یافتهایم بلکه در این زمینه به تولید انبوه نیز رسیدهایم!»
از سوى دیگر سران صهیونیستى پس از رخ داد 11 سپتامبر 2001 در آمریکا به طور علنى به داشتن سلاح هستهاى اعتراف کرده و تولید آنرا براى به اصطلاح حفظ امنیّت این رژیم ضرورى خواندهاند! «کیلى ملهورن» رییس برنامه بینالمللى ویژه منع تولید تسلیحات هستهاى تأکید کرده بود که رژیم صهیونیستى از بزرگترین انبارهاى تسلیحات هستهاى برخوردار است و هر وقت اراده کند قادر خواهد بود تا منطقه خاورمیانه را نابود کند!
مرکز پژوهشهاى فنآورى لندن طى گزارشى اعلام کرد: رژیم اسراییل داراى قدرتى برتر در تولید گاز خردل و اعصاب در صنایع تسلیحاتى «نستونا» واقع در 9کیلومترى جنوب تل آویو مىباشد و تولید اینگونه گازهاى بسیار خطرناک موجب ناهنجارى عصبى و گوارشى اهالى آن منطقه گردیده است.
به گزارش این مرکز، در این شرکت تسلیحاتى مقدار زیادى گاز سمى از نوع «انتراکس» انباشته شده که رژیم اسراییل آنرا براى ساخت بمبهاى ناپالم استفاده مىکند. یکى دیگر از شرکتهاى صهیونیستى که در مصرف و تولید سلاحهاى میکروبى و شیمیایى شناخته شده مىباشد، شرکت «العال» است.
این شرکت صهیونیستى از دهه هشتاد میلادى تا کنون با تلاش گسترده مشغول تولید سلاحهاى کشتار جمعى است.
شایان ذکر است که شرکت اسراییلى العال در سال 1994 در حالى که محموله شیمیایى را با هواپیما به سرزمینهاى اشغالى منتقل مىکرد، در یک سانحه هوایى در هلند در نواحى شهر آمستردام سقوط کرد که درپى آن 50 تن جان باخته و صدها نفر نیز زخمى شدند.
روزنامه هلندى «ان.ار.سى» طى گزارشى پیرامون سقوط این هواپیماى اسراییل نوشته بود: هواپیماى یاد شده که بطور محرمانه عازم اراضى اشغالى اسراییل بود در حالى که حامل 19 لیتر ماده شیمیایى «دمیثل مثلفو سفونات» براى شرکت صهیونیستى «نیس زیونا» واقع در نواحى تل آویو بود در نواحى آمستردام سقوط کرد.
به نوشته این روزنامه، شمار زیادى از ساکنان این منطقه که هواپیماى اسراییلى در آن سقوط کرده بود، نسبت به شیوع بیماریهاى پوستى، ریزش مو، سرخى و تورم پوست و... شکایت کردهاند.
در این گزارش آمده است، 300 تن از قربانیان این حادثه از شرکت صهیونیستى العال شکایت کردند.
بدنبال این شکایات وزارت بهداشت هلند طى بررسى و آزمایشات دقیق پزشکى گزارش داد که عامل همه این بیمارییها سقوط هواپیماى اسراییلى و وجود محموله شیمیایى فوق الذکر و انتشار آن پس از سقوط هواپیما در منطقه بوده است.
بدون تردید عدالت در منطقه به نفع رژیم صهیونیستى نقض شده و جامعه بینالمللى بویژه کشورهاى بزرگى چون آمریکا و انگلیس این رژیم را از رعایت قوانین و قطعنامههاى بینالمللى معاف کردهاند.
لذا هر کشورى و انسان آزادهاى در مقابل این همه قانون شکنى بایستد بىشک با تحریم اقتصادى و سیاسى غرب و در رأس آنها آمریکا مواجه خواهد شد.
آنان بخاطر رویارویى با ستم استعمار به تروریست بودن و داشتن سلاح کشتار جمعى متهم و بدنبال آن به فرماندهى آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستى و برخى کشورهاى دیگر که با آنها هم پیمان هستند، به اشغال نظامى و سرکوب محکوم خواهند شد!!
رژیم دست نشانده صهیونیستى با کمتر از 4 میلیون جمعیت قادر است به هرگونه سلاحهاى کشتار جمعى همچون سلاح شیمایى، میکروبى و هستهاى دست یافته و این سلاحهاى مخرب را به تولید انبوه رساند! سازمان ملل، شوراى امنیت و مدعى به اصطلاح دموکراسى دنیا (آمریکا) کى به فکر اجراى اصول ابتدایى بینالمللى خواهند افتاد و رژیم اسراییل را مجبور به امضاى معاهده خلع سلاح هستهاى و کشتار جمعى خواهند کرد؟!
به نقل از نداء القدس