تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,436 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,378 |
آشپزی خودمونی | ||
سلام بچه ها | ||
مقاله 1، دوره 23، شماره 272، آبان 1391 | ||
نویسنده | ||
سحر رحیمی | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 07 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
سالاد لوبیا چشمبلبلی اینا لازمتون میشه: لوبیا چشمبلبلی: نصف لیوان، خشک گوجهفرنگی: یه دونه متوسط ذرت شیرین کنسروی: چهار قاشق غذاخوری پیاز: نصف یه عدد متوسط جعفری و گشنیز تازه: دو قاشق غذاخوری خردشده آبلیمو: یه قاشق چایخوری سرکه بالزامیک یا سفید: یه قاشق غذاخوری نمک: یه ذره 1- از شانس، لوبیای چشمبلبلی زود پخته میشه. نصف لیوان لوبیای خشک رو با دو- سه لیوان آب و یه کم نمک توی قابلمه بریزید و بذاریدش روی اجاق گاز. حدود 45 دقیقه طول میکشه تا لوبیا بپزه. توی این مدت خداوکیلی برید و به یه کار مفیدتر از تماشای لوبیای در حال پخت، برسید. نکتهی فنی: شعله رو کم کنید که نسوزه. هر نوع سوختگی، آتیشسوزی، ترکیدگی و انفجار، بریدگی انگشت و فرورفتن شست پا در چشم خارج از مسؤولیت ماست! 2- گوجه، جعفری و گشنیز رو حتماً با دقت و ریز خُرد کنید. نکته اینجاست که اگه حوصله ندارید یه دونه گوجه رو خُرد کنید، اساساً چرا آشپزی میکنید؟ 3- پیاز رو بیخیالش! تندتند خرد کنید که چشماتون درنیاد! 4- وقتی لوبیا خوب پخت، آبکشش کنید. بذارید خنک شه. 5- به سلامتی، کارای سخت سالاد دیگه انجام شده! یه ظرف مناسب بردارید و همه چی رو با هم قاطیپاطی کنید. لوبیا، گوجه، پیاز، جعفری و گشنیز... همه چی در هم. 6- حالا نوبت اضافه کردن ادویه و چاشنیهاست. نمک که هر چی کمتر، بهتر. آبلیمو و سرکه رو اضافه کنید و بازم با قاشق قاطی پاطی کنید! 7- تبریک میگم! سالادتون آماده شده. یه ساعت بذاریدش توی یخچال تا خوب خنک شه و مزهها جا بیفته. زمان آمادهسازی: با محاسبهی زمان پخت لوبیا، یک ساعت بیشتر وقت نمیگیره! میزان ریخت و پاش: کم، اما وجداناً همون یه ذره رو هم بعد از آشپزی جمع کنید! | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 77 |