تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,439 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,381 |
آشپزی خودمونی | ||
سلام بچه ها | ||
مقاله 1، دوره 23، شماره 274، دی 1391 | ||
نویسنده | ||
سحر رحیمی | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 07 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
میرزا قاسمی عکس: معصومهسادات موسوی غذای خوشمزهی شهرهای شمالی، جون میده واسه اینکه بگین مام بله! غذای سنتی بلدیم. اینا لازمتون میشه: بادمجون متوسط: 5 عدد گوجهفرنگی متوسط: 2 عدد تخممرغ: 2 عدد سیر تازه: دو حبه روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: هر قدر نیاز شد. 1- اول از همه باید بادمجونا رو کبابی کنین. به این صورت که اونا رو بذارین روی شعلهی مستقیم اجاق گاز تا پوست بادمجونا بسوزه و مغزپخت بشن. 2- وقتی بادمجونا شُل و وارفته شدن و پوستشون هم سوخت، نشونهی اینه که آماده شدن. چند دقیقه بذاریدشون کنار تا خنک شن. بعد بیفتید به جونشون و پوستشون رو با دست بکنین، راه دیگه هم نداره! غر نزنید. این که اولشه، باید پوست گوجهها و سیرها رو هم بگیرین. تجربهی 1: برای اینکه راحت بتونین پوست گوجهها رو بگیرین، اونا رو برای 3 دقیقه بذارین توی یه ظرف آبجوش. تجربهی 2: حبههای سیرو هم از دو ساعت قبل توی ظرف آب سرد بندازین تا پوستشون خیس بخوره و راحت جدا شه. 3- بادمجونای پخته و پوستگرفته رو خوب با گوشتکوب لِه و لَوَرده کنین. 4- گوجههای پوستکنده رو ریز خورد کنید. حبههای سیر رو هم رنده کنین. میتونین توی هاون بکوبین یا با چاقو ریز کنین. هر کدوم که راحتترین و عشقتون میکشه! 5- توی ماهیتابه روغن بریزین و بذارین روی اجاق. وقتی روغن داغ شد سیر رو بهش اضافه کنین. یه کم تفت بدین تا سیرا نرم شن. بعد بادمجون و گوجه رو بهش اضافه کنین. 6- نزدیک بود ادویهها یادمون بره! نمک، زردچوبه و فلفل رو هم اضافه کنین و باز هم بزنید. 7- وقتی آب گوجهها بخار شد و به اصطلاح آشپزا مواد به روغن افتاد، تخممرغها رو بشکنین و به مواد اضافه کنین. اگه دلتون یه میرزاقاسمی شیک میخواد، تخممرغا رو هم نزنین، بذارین همینطوری درسته و خوشگل بمونه تا پخته بشه. اگرم قیافه براتون مهم نیست، یه هم جانانه به تخممرغا بزنین و با بقیهی مواد قاطی پاطی کنین. 8- میرزاقاسمی رو، هم میشه با نون سِرو کرد هم کنار برنج. این غذا تزیین خاصی هم نمیخواد. بوی خوب بادمجون کبابی و سیر سرخشده، همه رو خود به خود دور ماهیتابه جمع میکنه! | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 86 |