تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,380 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,321 |
آشپزی خودمونی/ سالاد نودل | ||
سلام بچه ها | ||
مقاله 1، دوره 24، شماره 282، شهریور 1392 | ||
نویسنده | ||
سحر رحیمی | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 07 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
«اگه دنبال یه شام جدید و سریع هستین، این سالاد رو از دست ندین!» اینا لازمتون میشه: نودل (ماکارونی فوری) .......... یه بسته از هر طعمی که دوست دارین هویجفرنگی .......... یه دونه متوسط یا دو تا کوچیک سوسیس ........... یه دونه آلمانی یا دو تا کوکتل نخودفرنگی .......... یه فنجون پخته یا کنسروی کلم سفید .......... یه فنجون ریز خردشده گوجهفرنگی .......... یه دونه متوسط سس مایونز .......... دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل .......... هر چی لازم شد (1) اگه از نخودفرنگی تازه یا فریزری استفاده میکنین، قبلش باید آبپزش کنین. برای آبپز کردنش زیاد توی ظرفتون آب نریزین که همهی خاصیتش رو از دست میده. نخودای پخته رو آبکش کنین و بذارین خنک شه. (2) الآن باید سبزیجات رو آماده کنین. اول از همه اونا رو خوب بشورین، خصوصاً هویج رو پوست بگیرین تا هیچ آلودگی بهش نمونه. اندازهی مواد این سالاد برای یه نفره. اگه خواستین تعداد افراد رو بیشتر کنین، به نسبت، مواد لازم رو زیاد کنین. حالا با حوصله بشینین سبزیجات رو خُرد کنین. کلم هر چی ریزتر بشه بهتره. گوجه رو هم ریز کنین. هویج رو هم رنده کنین. آخر سر نوبت سوسیسه. اونو هم به صورت مکعبای کوچولو دربیارین. (3) حالا که خیالتون از سبزیجات راحت شد، برین سروقت ماکارونی فوری. یه قابلمه کوچیک آماده کنین و یه مقدار توش آب بریزین، نیاز به ریختن آب زیاد مثل ماکارونی نیست. بذارین آب جوش بیاد. هیچوقت قبل از جوش آمدن آب، نودل رو به اون اضافه نکنین؛ چون وا میره و خراب میشه. روی بستهبندی نودل نوشته برای پختنش سه دقیقه کافیه؛ اما شما فریب تبلیغات رو نخورین! اجازه بدین برای 5 دقیقه بجوشه تا حسابی پخته بشه. ادویهی داخل بستهی نودل رو هم بهش اضافه کنین. طعم خوبی بهش میده. (4) برای پخت نودل تنبلی نکنین، حتماً زمان بگیرین. هیچی بدتر از یه مشت نودل خمیرشده نیست! وقتی 5 دقیقه گذشت، نودل رو آبکش کنین و بذارین چند دقیقه توی آبکش بمونه تا آب اضافی اون خارج بشه. نودل هم دیگه حاضره. (5) حالا سبزیجات و سوسیس رو در یه ظرف با اندازهی مناسب قاطیپاطی کنین. یه کم نمک و فلفل بهش بزنین. نمک زیاد لازم نیست؛ چون نودل و سوسیس هر دوشون نمک دارن. آخر سر هم نودل رو به بقیهی مواد اضافه کنین. فوت و فن: نودل رو آخر سر و بعد حاضر کردن سبزیجات آماده کنین؛ چون نودل اگه زیاد بمونه به هم میچسبه و خمیر میشه. وقتی سبزیجات رو قاطی کردین، آخر سر نودل رو اضافه کنین تا از لهشدن و بدقیافگی اون جلوگیری کرده باشین. (6) سس این سالاد مایونزه، ولی میتونین مایونز رو با ماست قاطی کنین یا با آبلیمو، هر طوری که میلتون میکشه و دوست دارین. استفاده از سس زیاد هم در این سالاد توصیه نمیشه؛ چون سبزیجات به اندازهی کافی خوشمزه هستند! (7) این هم یک سالاد خوشرنگ و لعاب مخصوص. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 82 |