| تعداد نشریات | 54 |
| تعداد شمارهها | 2,551 |
| تعداد مقالات | 36,121 |
| تعداد مشاهده مقاله | 16,164,554 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,328,424 |
غذاهای خوشمزه | ||
| سلام بچه ها | ||
| مقاله 1، دوره 26، شماره 301، فروردین 1394 | ||
| تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 21 آبان 1404، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
| اصل مقاله | ||
|
دلمهی تنوری وجیهه سالاری
مثل تصاویر عمل کنید. شما میتوانید محتویات داخل فلفل سبز را با سلیقهی خودتان انتخاب کنید. گوشت چرخکرده را که با سس گوجهفرنگی تفت داده و پختهاید، درون فلفل بریزید. ما گوشت را ریشریش کردیم؛ بعد برنج جوشخورده را با سس گوجه، در فلفل پر کردیم. از هویج و کلم رندهشده هم برای خوشرنگکردن غذایمان استفاده کردیم. پنیر پیتزا و فلفل قرمز هم میتوان اضافه کرد. آن را داخل فر گاز بگذارید. غذا را در ظرف دربسته قرار داده و روی هم بچینید؛ بعد مقدار کمی آب را ته ظرف بریزید. شعله کم باشد تا دمکش شود. شما چه سلیقهای به خرج میدهید؟ خواص غذایی: فلفل دلمهای، ویتامین «آ» و «ث» و «ب6» دارد. آنتیاکسیدان زیاد در فلفلدلمهای جلو تخریب سلولهای بدن را میگیرد؛ همچنین از رسوب چربی در دیوارهای رگهای خونی جلوگیری میکند. گوجهفرنگی نیز، سرشار از ویتامینهای «ث» و «آ» است. هویج هم بتاکاروتن پیشساز ویتامین «آ» دارد؛ یعنی در بدن به ویتامین«آ» بدل میشود و در رشد سلولها، جلوگیری از آبمروارید و پوکی استخوان اثر دارد. بتاکاروتن، یک آنتیاکسیداناست و بیماریهای ناشی از پیری را کاهش میدهد. کلمبرگ و فلفل، برای جلوگیری از سرطان غذای مناسبی هستند. برنج، یکی از اجزای سالم رژیم غذایی است و هرگز نباید این غذا را از رژیم حذف کرد. برنج، منبع غنی کربوهیدرات و فاقد سدیم و کلسترول است؛ کالری کمیِ دارد و فاقد چربی است. سه- چهارم لیوان برنج، حدود ۱۶۰ کالری انرژی دارد. | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 99 |
||