تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,066 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,015 |
کباب ترکی | ||
سلام بچه ها | ||
مقاله 1، دوره 26، شماره 302، اردیبهشت 1394 | ||
تاریخ دریافت: 16 خرداد 1396، تاریخ بازنگری: 07 دی 1403، تاریخ پذیرش: 16 خرداد 1396 | ||
اصل مقاله | ||
وجیهه سالاری موادّ لازم: قارچ: 250 گرم گوشت چرخ کرده: 300 گرم پیاز درشت: یک عدد فلفل دلمهای سبز: یک عدد فلفل دلمهای قرمز: یک عدد نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخکرده را تفت دهید. بعد پیاز، فلفلدلمهای قرمز، فلفلدلمهای سبز و قارچ را جداگانه تفت دهید. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. کمی آبلیمو را اضافه کنید و در ماهیتابه هم بزنید. فلفل قرمز، تندیِ غذا را بیشتر میکند. بگذارید کمی بپزد. اگر خواستید، میتوانید گوشت تفتدادهشده را به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید. میتوان با سُس گوجهفرنگی نوشجان کرد. خواص غذایی: گوشت قرمز، کمبود آهن خون را تأمین میکند. ویتامین «ب12» یکی از اصلیترین نیازهای بدن است. برای جذب بهتر، خوب است با گوشت قرمز از ویتامین «ث (مثل آبلیموی تازه)» استفاده کنید. پیاز، انسولین طبیعی است. کسانی که از دیابت (مرض قند) رنج میبرند، غدهی لوزالمعدهی آنها انسولین کمی ترشح میکند. مصرف پیاز میتواند به بدن دیابتیها کمک کند. فلفلدلمهای حاوی لیکوپن است. افرادی که از غذاهایی با لیکوپن کمتر استفاده میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند. نمک، همان سدیم است و مصرف بیش از اندازهاش برای ما خوب نیست. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 96 |