
تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,408 |
تعداد مقالات | 34,617 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,341,488 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,871,561 |
حلیم بادمجان /کلهجوش (کالهجوش) | ||
پیام زن | ||
مقاله 32، دوره 26، شماره 304، شهریور 1396، صفحه 92-93 | ||
نوع مقاله: آشپزی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22081/mow.2017.64768 | ||
تاریخ دریافت: 24 آبان 1396، تاریخ پذیرش: 24 آبان 1396 | ||
اصل مقاله | ||
آشپزی مریم بهروزیراد حلیم بادمجان یکی از غذاهای مرسوم اصفهان «حلیم بادمجان» است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. مواد لازم برنج: 1 پیمانه گوشت: نیم کیلو بادمجان: 5/1 کیلو کشک: نیم کیلو پیازداغ، نعناداغ، نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه برنج را با آب و کمی نمک میپزیم تا حدی که وابرود. گوشت را ـ که بهتر است گوشت گردن باشد ـ خوب میپزیم؛ سپس آن را اضافه کرده و دوباره میکوبیم تا حسابی همۀ مواد به خورد هم بروند و حالت کشدار بگیرند. در آخر کشک را اضافه کرده و میگذاریم حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد؛ سپس در ظرف کشیده و با پیازداغ و نعناداغ تزئین میکنیم. نکته: میتوانید مقداری پیازداغ هم داخل این غذا بریزید و نیز بهجای کوبیدن، مواد را با هم چرخ کنید. در بعضی شهرها، از عدس پخته هم داخل حلیم بادمجان استفاده میکنند. *** کلهجوش (کالهجوش) «کلهجوش»، غذایی بسیار مقوی و خوشمزه است که در بیشتر شهرهای ایران طبخ میشود. اصفهانیها هم کلهجوش را به روش زیر تهیه میکنند. مواد لازم کشک: 500 گرم روغن: 4 قاشق غذاخوری پیاز خردشده: 1 عدد نعناع ساییدهشده: 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به قدر دلخواه طرز تهیه روغن را در ظرف ریخته، پیاز نگینی را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. وقتی پیازها طلایی شد، زردچوبه و فلفل را به آن افزوده و هم میزنیم؛ سپس نعنا را اضافه کرده، هم زده، کشک را با یک لیوان آب رقیق کرده و به مواد اضافه میکنیم؛ بعد میگذاریم تا جوش بیاید. پس از ده دقیقه ریز جوش زدن، آن را در کاسه کشیده، با نان سنگک ترید کرده و با پیاز و سبزیخوردن نوش جان میکنیم.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 125 |