تعداد نشریات | 54 |
تعداد شمارهها | 2,388 |
تعداد مقالات | 34,317 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,016,199 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,718,122 |
انتخاب سرآشپز | ||
پیام زن | ||
مقاله 27، دوره 28، مرداد (326)، مرداد 1398، صفحه 92-93 | ||
نوع مقاله: آشپزی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22081/mow.2019.68001 | ||
تاریخ دریافت: 02 دی 1398، تاریخ پذیرش: 02 دی 1398 | ||
اصل مقاله | ||
مریم بهروزیراد نخودپلو یکی از غذاهای خوشمزه که متأسفانه امروزه مهجور واقع شده، «نخودپلو»ست؛ غذایی سرشار از پروتئین و پرخاصیت که در اینجا به آموزش آن میپردازیم و امیدواریم که دوباره جای خود را در سفرههای ایرانی باز کند. مواد لازم برنج: 4پیمانه سینهی مرغ: 1عدد شوید تازه: 500گرم پیاز: 1عدد نخودسبز: 500گرم روغن، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به میزان لازم طرز تهیه نخودسبز را بپزید و آبکش کنید. سینهی مرغ را بپزید و رشتهرشته کنید. مقداری روغن در تابه بریزید، پیاز نگینی را در آن تفت دهید، زردچوبه را به پیازداغ اضافه کنید و هم بزنید، تا خامیاش گرفته شود. نخودسبز پخته، نمک، فلفل سیاه و مرغ رشتهشده را به آن اضافه و مخلوط کنید. برنج را آبکش کنید، ته قابلمه کمی روغن و مقداری از برنج، شوید و مخلوط مرغ را روی آن بریزید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر، زعفران را روی آن بریزید و برنج را دم کنید. پس از دمکشیدن، این غذای خوشمزه را با سالاد شیرازی سرو و نوش جان کنید.
کتلت شیرازی سیبزمینی: 2عدد بزرگ مغز نان ساندویچی: 6عدد تخممرغ: 1عدد شیر: 1پیمانه آرد سوخاری: 1قاشق غذاخوری پیاز رندهشده و آبگرفته: 1عدد متوسط بکینگپودر: 1قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه سیبزمینیها را آبپز و پوره کنید. پیاز رندهشده و آبگرفته، خمیر نان ساندویچی، تخممرغ، شیر، آرد سوخاری، بکینگپودر، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط نمایید (میتوانید مواد را یکبار چرخ کنید). مواد آمادهشده را بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، تا چسبندگیاش برطرف شود. از خمیر مقداری بردارید، در آرد سوخاری بغلتانید، کف دست بهشکل لوزی فرم دهید و در روغن سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخشدن، روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. این غذای خوشمزه را با خیارشور، سس گوجه، کاهو و گوجه فرنگی، بهصورت ساندویچ یا با نان سنگک و سبزی نوش جان کنید.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 86 |